Serienummers toevoegen en verwijderen

Locatie

Voorkeuren Vectorworks

Extra > Instellingen

Tijdens de installatie moet je het serienummer ingeven dat je hebt aangekocht. Mogelijk zul je dit serienummer later moeten bijwerken om meer producten te activeren of om van een proefversie naar een volledige versie om te schakelen.

Om een serienummer toe te voegen:

Selecteer het commando.

Het dialoogvenster ‘Voorkeuren Vectorworks’ wordt geopend.

Klik in de categorie ‘Algemeen’ op de knop Serienummers.

Het dialoogvenster ‘Serienummers’ wordt geopend.

Klik op Voeg toe.

Het dialoogvenster ‘Voeg serienummer toe’ wordt geopend.

Het serienummer is hoofdlettergevoelig. Neem het exact over. De letters O en I worden niet gebruikt in serienummers; gebruik de cijfers 0 en 1.

Klik op Voeg toe.

De lijst Licenties in het dialoogvenster ‘Serienummers’ somt alle Vectorworks producten op die door dit serienummer geactiveerd worden. Om veiligheidsredenen worden serienummers die beginnen met de letter E gedeeltelijk gemaskeerd.

Je kan slechts één serienummer per keer toevoegen. Wanneer je het serienummer heeft toegevoegd, klik je op OK.

Om een serienummer te verwijderen:

Klik op de knop Serienummers in de categorie ‘Algemeen’ van het dialoogvenster ‘Voorkeuren Vectorworks’.

Het dialoogvenster ‘Serienummers’ wordt geopend.

Selecteer het serienummer dat je wilt verwijderen en klik op Verwijder.

Klik op OK.